duminică, 19 iunie 2011

MSZ – editura publicaţiilor de calitate pentru copii


MEDIA SERVICE ZAWADA, cunoscută de forumişti şi prietenii de pe facebook drept MSZ, îşi bazează activitatea pe editarea şi publicarea titlurilor internaţionale pentru copii şi adolescenţi: Scooby Doo - cărţi de povesti şi benzi desenate, Fifi – carte de poveşti şi de activităţi, revista H2O Adaugă Apă, Lumea Poveştilor, În galop, Gormiti, Marta Vorbăreaţa, Roary- bolidul de curse. Mai multe detalii despre aceste publicaţii puteţi găsi pe www.msz.ro.

Baby Looney Tunes este prima colecţie de cărticele pentru copiii foarte mici care abia se familiarizează cu diverse obiecte şi mediul înconjurător. Sunt cărţi cartonate, frumos ilustrate şi foarte atrăgătoare pentru curioşii tăi.
 Pe lângă aceste frumoase cărticele, veţi mai putea găsi la chioşcurile de ziare şi specialul „Animalele” în care micii cititori vor fi îndrumaţi de Bebe Tweety în lumea animalelor sălbatice. În 40 de pagini în care personajele de desene animate se întrepătrund cu imaginile animalelor reale, copilaşul tău poate să înveţe să deosebească necuvântătoarele. 

Din 15 iunie căutaţi la chioşcurile de ziare cele două serii de cărţi PERSONAJE şi PRIETENII HAZLII din colecţia Baby Looney Tunes.
Asta este tot, prieteni! 
Vă aştept cu drag participarea la concursul Pictează cu mine fluturaşi, sponsorizat cu aceeaşi generozitate de Media Service Zawada cu cărticelele vostre preferate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu